Nieuws

Installatie van tijdklokken en ventilatiesysteem

Goed functionerende ventilatiesystemen in huizen en kantoren zijn essentieel om de ophoping van ongezonde gassen te voorkomen, ze zorgen voor een gezonde atmosfeer in gebouwen.

26 jul, 2019 lees meer
Probleemoplossing en reparatie van stroomkabels

In een elektrische installatie treden regelmatig storingen op door slijtage en gebruik. Sommige elektrische storingen kunnen moeilijk te vinden zijn.

25 jul, 2019 lees meer
Spraykanon aansluiten bij Ovet B.V.

Opslag gebeurt op de terminals in Terneuzen en Vlissingen. Ovet beschikt over buitenterreinen en loodsen (ook overdekt) waar het materiaal opgeslagen ligt.

25 jul, 2019 lees meer
Onderhoud van signaallichten in Vri (Verkeersregelinstallatie) Finlandweg

Afgelopen week heeft Koesveld Techniek de signaallampen van de Vri aan de Finlandweg mogen vervangen door nieuwe lampen met LED-systeem.

25 jul, 2019 lees meer
Hybride plug-in boten

De hybride plug-in cruiser Roald Amundsen maakt deel uit van de vloot van de Noorse exploitant Hurtigruten, zij vaart deels met behulp van energie van haar accu's.

24 jul, 2019 lees meer
De eerste commerciële vlucht per elektrisch vliegtuig is gepland; deze wordt verwacht in 2022

In 2022 zal ‘s werelds eerste commerciële elektrische vliegtuigvlucht plaatsvinden als resultaat van een overeenkomst tussen de fabrikant van elektrische vliegtuigen Eviation Aircraft en de luchtvaartmaatschappij Cape Air.

23 jul, 2019 lees meer