Inspecties

Licht- en krachtinstallaties

De verplichte installatiekeuringen (o.a. NEN1010 en NEN3140) kunnen wij voor u uitvoeren. Van de keuringen wordt een uitgebreide rapportage gemaakt voorzien van samenvatting en desgewenst investeringsoverzicht, zodat u snel inzichtelijk hebt wat de tekortkomingen zijn en wat de daarbij behorende investeringen zijn om de punten op te lossen.

 

Noodverlichtingsinstallaties

Noodverlichting is in de eerste plaats bedoeld om bij lichtuitval een gebouw veilig te kunnen verlaten. Noodverlichting helpt paniek te voorkomen en verkleint de veiligheidsrisico’s. Het stelt u in staat (gevaarlijke) processen veilig te beëindigen, en u zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde nooduitgang te begeleiden.

Het onderhoud en de inspectie van uw noodverlichtingsinstallatie is bij Koesveld Techniek in goede handen.

Voor het onderhoud en de inspectie  van uw noodverlichtingsinstallatie wordt er een visuele controle en functietest uitgevoerd. Indien de armaturen geen automatische zelftest hebben voeren wij een autonomietest uit. Indien nodig worden de armaturen gereinigd en voorzien van unieke codering. Lichtbronnen en/of de accu worden vervangen. De bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden worden in een rapport verwerkt en het aanwezige logboek wordt bijgewerkt.

Het onderhoud / inspectie word uitgevoerd conform de ISSO 79.

 

NEN 3140 gereedschapskeuringen

Ook de verplichte NEN3140 keuringen voor uw elektrisch handgereedschap kunnen wij voor u uitvoeren. Na de keuring ontvangt u van ons een rapportage waarin vermeld de gekeurde items en eventueel de vastgestelde tekortkomingen.

 

 

600_koesveld_techniek-keuring_1jpg.jpg