Verlichting

Het ontwerpen, installeren en onderhouden van verlichtingsinstallaties is voor Koesveld Techniek een belangrijke tak van sport. We hebben hierin veel ervaring en kunnen dus de behoeften en wensen van elke klant optimaal invullen.

Uit het hele gamma verlichtingsproducten wat op de markt is, kan Koesveld Techniek naar wens van de klant de juiste keuze voorleggen.

We kijken dan vooral naar wat de verlichtingsbehoefte op de betreffende locatie is en wat het daarbij behorende kostenplaatje is.

Zo heeft bijvoorbeeld industriële verlichting weer veel andere eisen en mogelijkheden dan verlichting voor buitenterreinen.

De lichtbehoefte voor woningen en winkels moet weer op een heel andere manier worden ingevuld.

 

INDUSTRIËLE VERLICHTING

Om de noodzakelijke en verplichte verlichtingsniveaus in grote ruimtes te kunnen bepalen, is in alle gevallen een goede inventarisatie vereist. Hierbij wordt lichtbehoefte binnen de werkgebieden conform de huidige voorschriften en de wens van de klant beoordeeld.

Net als bij andere verlichtingsvoorzieningen, geldt voor de industriële verlichting dat deze behoefte vooral en steeds vaker door een LED-oplossing wordt ingevuld.

600_industrylichtjpg.jpg

COMMERCIËLE VERLICHTING

Commerciële verlichting vereist een soort licht met een gemiddelde kleurtemperatuur dat zo natuurlijk mogelijk alle kleuren reproduceert om de producten of diensten zo goed mogelijk te presenteren. Afhankelijk van de producten en gewenste sfeer wordt de lichtbehoefte ingevuld.

Bij Koesveld Techniek B.V gaan we op zoek naar de beste optie, zodat uw winkel de verlichting heeft die nodig is om uw producten zo optimaal mogelijk te presenteren. Het is bewezen dat een goede verlichting leidt tot betere verkoopresultaten.

600_lichtwinkeljpg.jpg

 

VEILIGHEIDSVERLICHTING

Dit type verlichting is hoofdzakelijk bedoeld voor het signaleren van de uitgangsmogelijkheden in gebouwen. De functie is ervoor te zorgen dat wanneer er een verstoring in de stroomvoorziening is, de risicovolle werkzaamheden of machines op een veilige manier kunnen worden beëindigd of uitgezet en dat de route naar de uitgangen duidelijk wordt verlicht.

600_veiligheidsverlichtingjpg.jpg

OPENBARE VERLICHTING

Openbare verlichting bestaat uit het verlichten van straten, pleinen, stedelijke gebieden, wegen en andere openbare ruimtes.  Belangrijk is om hier overzicht en veiligheid te waarborgen. Ook hierin kan Koesveld Techniek B.V. het nodige betekenen voor bedrijven, overheden en semi-overheden.

Het verlichten van grote bedrijfsterreinen valt in principe in dezelfde categorie qua invullen van lichtbehoefte. Ook hierin heeft Koesveld Techniek de nodige ervaring.

600_openbarelichtjpg.jpg