Installatie van gegevensnetwerken bij Elopak

Installatie van gegevensnetwerken bij Elopak

Koesveld Techniek is één van de bedrijven in de regio waar Elopak mee samenwerkt.
Geplaatst op 8 jul 2019

De rol van Koesveld Techniek bij Elopak is om de technische dienst bij te staan ​​met onze kennis en diensten.

Installatie van gegevensnetwerken bij Elopak

Elopak is een leverancier van verpakkingssystemen voor vloeibare voedingsmiddelen, waar meer dan 2.800 werknemers werken met een omzet van meer dan 13 miljard verpakkingen per jaar, actief in meer dan 80 markten over de hele wereld. Elopak is al van oudsher een pionier in het verpakken van zuivelproducten in karton en kent een geschiedenis van meer dan 100 jaar oud. Ooit begonnen in San Francisco in de Verenigde Staten van Amerika.

elopak

De vestiging van Elopak in Terneuzen bestaat sinds 1968

Elopak is voortdurend op zoek naar verbeteringen van haar producten en processen. Maar ook naar de verbetering van de veiligheid van haar werknemers en bezoekers. Momenteel worden daarom nu de beveiligings- en alarmsystemen gerenoveerd.

Koesveld Techniek is één van de bedrijven in de regio waar Elopak mee samenwerkt

 Koesveld Techniek werkt momenteel mee aan de update van de beveiligings- en alarmsystemen. Voor de beveiligingsservice hebben we een FTP-bekabelingsnetwerk geïnstalleerd, dit dient om de toegangen via videobewaking te regelen. Dit netwerk verbindt de terminals die zich rondom het terrein en binnen in het gebouw bevinden.

Omdat het terrein een grote omtrek heeft,  is ervoor gekozen om de camera verbinding te laten maken met de dichtstbijzijnde datakast. Van daaruit wordt het signaal naar een centrale gestuurd die continue registreert.

De rol van Koesveld Techniek bij Elopak

 Is om de technische dienst bij te staan ​​met onze kennis en diensten. Het kan gaan om zowel basis elektrisch onderhoud als assistentie voor technici die daar werken in onderhoud, reparaties, upgrades, beveiliging, verlichting, gegevensnetwerken en engineering. We hebben momenteel twee vaste operators in de Elopak faciliteit vanwege de constante vraag naar (elektro)technische services.

 

Als u meer informatie wilt, bezoek dan hun website

https://www.elopak.com/nl