Katoen Natie

Katoen Natie

Zo is sinds 2002 ook een locatie op het Valuepark in Terneuzen.
Geplaatst op 8 jul 2019

Koesveld Techniek is Katoen Natie graag van dienst met elektrotechnische oplossingen zowel bij storingen als bij onderhoud.

Katoen Natie

Is een bedrijf in havenlogistiek, opslag en distributie van bouwmaterialen, chemicaliën, voedsel, kunst en breed pallet aan havenactiviteiten en is gevestigd in Antwerpen, België. Katoen Natie gesticht in 1854 door slechts 4 mensen en heeft momenteel meer dan 12.000 werknemers.

Katoen Natie

 

Katoen Natie richtte zich aanvankelijk uitsluitend op de opslag, het gewicht, de kwaliteitscontrole en de distributie van katoen, maar ging in korte tijd door met het werken met andere grondstoffen zoals koffie, staal, fruit, ijzer, enz. Na de tweede wereldoorlog breidden de activiteiten snel uit, zoals de opslag van producten op eigen locaties.

Momenteel is Katoen Natie gevestigd in meer dan 30 landen, verspreid over heel Europa, Noord- en Zuid Amerika, Afrika, Azië en breidt voortdurend uit daar waar duurzame kansen liggen.

Zo is sinds 2002

ook een locatie op het Valuepark in Terneuzen. Een van de diensten die Katoen Natie in Terneuzen biedt, is het laden/lossen en opslaan van producten in een eigen haven. Momenteel staan er 160 silo’s in Terneuzen. Om de producten te laden en te lossen, worden er 20-meter hoge hijskranen gebruikt die al van verre zichtbaar zijn. Deze kranen moeten van tijd tot tijd worden gereviseerd en hebben soms reparatie nodig om in bedrijf te blijven.

Koesveld Techniek verzorgt bij Katoen Natie

Een deel van het elektrisch onderhoud van kranen, machines en overige faciliteiten. Hoewel Katoen Natie over een eigen technische service beschikt doet men regelmatig een beroep op Koesveld Techniek. Koesveld Techniek is Katoen Natie graag van dienst met elektrotechnische oplossingen zowel bij storingen als bij onderhoud.

Als u meer wilt weten over Katoen Natie, kunt u de website www.katoennatie.com bezoeken.