Installatie van elektrische marktkast op het Stadhuisplein in Terneuzen

Installatie van elektrische marktkast op het Stadhuisplein in Terneuzen

Koesveld Techniek heeft op het Stadhuisplein in Terneuzen een zogeheten marktkast geplaatst.
Geplaatst op 24 jun 2019

Om het centrum van een stad aantrekkelijk te maken en te houden, moet een gemeente haar diensten voor winkels, bedrijven, industrieën en woningen constant op peil houden. Dit betekent dat ook de elektrische voorzieningen doorlopend moeten worden bijgewerkt, uitgebreid  en/of aangepast.

Hiermee kunnen allerlei voorzieningen, markten, attracties en evenementen die elektriciteit nodig hebben worden bediend.

De door ons geplaatste marktkast heeft voldoende capaciteit om een flinke energievraag aan te kunnen. Zo hebben we in deze kast driefasige aansluitingen geïnstalleerd met 400 volt en ook 220 volt eenfasig. Dit maakt dat de gemeente met de kast een breed spectrum aan stroomvragers kan bedienen.

1280_marktkast.jpg

Met de installatie van de kast levert de gemeente Terneuzen een bijdrage aan de leefbaarheid en de kwaliteit van het centrum. Immers door het plaatsen van de marktkast kunnen er meer activiteiten plaatsvinden in het centrum. Hierdoor wordt het centrum van de stad nog aantrekkelijker en kunnen bewoners en toeristen hiervan profiteren.